Wishlist: Halfvrijstaand bad

Wishlist vrijstaand bad

Een van de eerste dingen die ik zeker wist toen we dit project begonnen, was dat er een bad moest komen in de badkamer. En ik was helemaal verliefd op een vrijstaand bad. Maar goed wie van ons heeft nou echt de ruimte om een bad helemaal vrij neer te zetten?

Vrijstaand bad

Dit is toch een droom?

Bron

Dus vaak komt een vrijstaand bad dan toch met z’n rug tegen de muur te staan. Nog steeds super mooi! Maar hoe maak je het bad dan nog goed schoon? Ik zie mezelf al op de knieën achter het bad liggen om het stof weg te halen. Misschien veel te praktisch gedacht, maar ik kan honderdduizend dingen bedenken die ik liever zou doen.

 

vrijstaand bad

Prachtig, maar hoe maak je dit nou goed schoon?

Bron

En toen? Toen vond ik tijdens een rondje badkamer zaken al snel een nieuwe liefde. Meet Charley! Een zogenaamd halfvrijstaand bad. Wanneer je het bad ziet lijkt het bijna een vrijstaand bad, maar omdat hij aan de achterkant niet helemaal rond is scheelt het enorm veel schoonmaakwerk. Een ideale compromis dus zo’n halfvrijstaand bad.Halfvrijstaand bad charley

Meet Charley!

Tijdens onze laatste afspraak kwam onze badkamer adviseur met nog twee top ideëen. Zo kan je van de wateroverloop ook de kraan maken. Hoe mooi is dat? Heb je ook geen aparte kraan boven het bad waar je je knie aan stoot. Daarnaast kwam hij met de suggestie om de doucheslang in de badrand te laten verdwijnen. Met een druk op de knop heb je dan een douchekop, maar de rest van de tijd zie je er helemaal niks van. Super gave oplossingen, waardoor onze badkamer nog strakker wordt!

halfvrijstaande bad charley
Ik ben verliefd!

Bron

Boven aan mijn wishlist staat dus sinds kort halfvrijstaand bad Charley! En reken maar van Yes dat die er gaat komen.

Van welke vondst voor je huis werd jij helemaal enthousiast?

Liefs,

Elsemiek

Shares 0

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *