About me!

Hi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op Happy New Home, mijn blog over ons nieuwe huis.
Hier vind je meer about me!

ABOUT ME

Mijn naam is Elsemiek, 25 jaar. Ik ben afgestudeerd in verandermanagement en psychologie, maar heb een groeiende liefde voor huizen en interieur. Waar voorheen ons interieur nog wel eens het slachtoffer van mijn veranderdrang was, kan ik me nu uitleven op een volledig nieuw huis. Samen met mijn lieve vriend heb ik namelijk een nog te bouwen huis gekocht in het prachtige Twente. Hopelijk verhuizen we hier eind 2017 naar toe. Daarnaast krijg ik geen genoeg van het ontdekken van de wereld en probeer ik mijn steentje bij te dragen om de wereld een stukje beter te maken.

That’s me!
HAPPY NEW HOME!

In oktober 2016 zijn wij het proces van het kopen van onze eerste woning ingedoken, ja gedoken, hoe dat ging lees je hier. Wauw, wat kwam er ontzettend veel op mij af. Hoe vaak heb ik wel niet gedacht : Ik wou dat ik ergens even op kon zoeken hoe dit allemaal in elkaar zat. Ik kwam twee soorten pagina’s tegen. (1) Promopraatjes van banken en hypotheekaanbieders, (2): Het inrichten van je nieuwbouw woning. En alhoewel ik enorm uit kan naar de fase waarin ik onze nieuwe woning in kan richten, zit ik nog met enorm veel vragen en ben ik op zoek naar ervaringen van anderen. Omdat ik vast niet de enige ben met alle vraagtekens, ga ik ze hier samen met jou oplossen!

Dus zit jij ook midden in het proces van het kopen van een (nieuwbouw)huis en weet je het soms ook niet even meer? Kijk dan voor informatie naar mijn posts onder het kopje nieuwbouw. Benieuwd welke keuzes wij hebben gemaakt en hoe het er mee staat, kijk dan bij ons huis. Daarnaast deel ik de mooiste inspiratie, in moodboard maandag en op mijn wishlist.

CONTACT

Jouw ervaring delen met de andere lezers? Super leuk, laat een berichtje achter in de comments of stuur me een mailtje en misschien schrijf je binnenkort wel een gastblog ! Op een andere manier samenwerken, ik ben benieuwd naar je mailtje.

Heb je een vraag over een onderwerp, maar is het nog geen post? Neem dan contact met me op en samen komen we er vast uit!

Mocht je het leuk vinden om me ook op andere kanalen te volgen dan kan dat via Instagram (@happy.newhome) en Pinterest (happy.newhome)

Liefs,

Elsemiek

BewarenBewaren

SaveSave

Shares 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *