Moodboard Monday: Badkamer

moodboard badkamer

Het is weer tijd voor een nieuwe moodboad monday. Deze keer deel ik de mooiste badkamer inspiratie met jullie. Dit weekend gaan wij er namelijk weer er op uit om onze perfecte badkamer te vinden. Mijn favoriete combinatie? Sowieso wit, licht grijs, hout. Maar ik ben ook langzaam verliefd geworden op mat zwarte kranen en kleinere tegeltjes.

Kijk mee naar mijn inspiratie!

Badkamer Inspiratie

Bron 1,2,3,4,5,6,7,8

Hoe ziet jullie droom badkamer er uit?

Zie hier mijn vorige moodboard mondays.

Liefs,

Elsemiek

 

 

 

SaveSave

Shares 0

You may also like

4 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik vind de rust die je terug ziet op alle foto’s zo mooi. Ik zou zelf ook wel een nieuwe badkamer willen, die van ons is nu bijna 20 jaar oud. Hij is nog functioneel, maar zeker niet meer mooi 🙂 Ik weet alleen nog niet precies wat ik dan zou willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *