Bouwupdate: Juni

bouwupdate juni

Het is al weer bijna de tweede week van juli, dus hoog tijd voor een bouwupdate van de maand juni. Hier kun je lezen wat er vorige maand allemaal gebeurde.

Begin juni lag de fundering er in en was een groot deel van de afvoer pijpen aangelegd. En toen begon het lange wachten. Meer dan twee weken gebeurde er helemaal niets op onze kavel, maar achter ons werd hard gewerkt. Ons huis is namelijk onder deel van twee samengevoegde projecten, er worden 8 rijtjes huizen gebouwd en 2 twee onder eenkapwoningen (4 huizen).

Gelukkig kwam naar 19 juni verandering in. De vloerplaten werden gelegd, en omdat mijn ouders erg dichtbij wonen en mijn vader vanuit huis werkt waren, kregen we ‘s ochtends al foto’s toegestuurd.Super leuk om het bouwen van ons huis zo te volgen, maar ook wel een beetje jammer dat je er niet altijd zelf bij kan zijn. Toen we die avond zelf gingen kijken lagen alle vloerplaten er en konden we eindelijk een voorstelling maken bij de ruimte.

betonplaten

Dit moet het dan worden. Links zie je de garage, rechts voor komt de keuken en helemaal voor aan de woonkamer. Helaas was dit ook direct het laatste wat er in juni gebeurde op onze kavel. Bij de achterburen werden al wel de eerste muren geplaatst, maar bij ons bleef het bij de fundering.

En verder

Gelukkig waren er genoeg andere dingen, waar wij ons mee bezig konden houden deze maand.
30 mei waren wij 9 jaar een stel, maar sinds 7 juni hebben wij dit ook officieel gemaakt met een samenlevingscontract. Precies een week later tekenden we nog veel belangrijkere papieren, de koopakte en hypotheekakte. Vanaf nu was de grond officieel van ons. Een feestelijk moment wat we zeker even gevierd hebben. Later die week hadden we nog een feestje, ik werd namelijk 25. Dit hebben we klein gevierd omdat we op dit moment geen eigen huis hebben.

Naast feestelijke momenten hebben we deze maand ook een aantal knopen doorgehakt. Zo hadden we  bij diverse zaken een badkamer in laten tekenen en een offerte aangevraagd .  hebben we ook daar een knoop doorgehakt. Hier alvast een sneak peak hoe het gaat worden, maar in een volgend blog zal ik jullie hier alles over vertellen.

sneakpeak badkamer

En dan juli, ik kan jullie al vast verklappen dat er is deze nieuwe maand veel meer gebeurde, gelukkig maar. Die voortgang kun je nu al zien op instagram of begin augustus hier terug lezen in de bouwupdate van juli.
Wij hopen in ieder geval dat voor de bouwvak de kap er op zit.

Liefs,

Elsemiek

SaveSave

Shares 0

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *