Bouwupdate Augustus

Nieuwbouw - Bouwupdate augustus

Oh augustus wat duurde je lang! En wat gebeurde er weinig. De bouw lag maar liefst 4 weken stil. In de week van 21 augustus was er eindelijk weer beweging te zien. En wat ging het toen opeens snel! Tijd voor een bouwupdate augustus.
We hebben een trap!

De mannen waren net weer een dag aan het werk en toen kwam er voor ons een super leuke verrassing, de trap zat er in! Eindelijk veilig naar boven zonder het geklauter over zo’n iel laddertje. Kon ik eindelijk de zolder bekijken, want dat durfde ik tot nu toe nog niet aan. Aan de andere kant, wel erg vroeg om de trap nu al te plaatsen. Ook al is hij goed afgedekt, de kans op beschadigingen lijkt ons wel erg groot. Hopelijk ziet hij er bij de oplevering (weer) perfect uit.

Zolder

Nu we een echte trap hebben, kon ik ook voor het eerst naar zolder. Wauw, wat een ruimte! Geen idee wat we er mee gaan doen. Mochten jullie nog leuke idee├źn of suggesties hebben, ik hoor het graag!

Binnenmuren

En op de laatste dag van de maand hadden de mannen nog een grote verrassing voor ons. Ze hadden alle binnenmuren geplaatst, in 1 dag! Wat gaaf om te zien hoe de ruimtes echt gaan worden, na al die plattegronden konden we nu eindelijk zien hoe het in het echt zal zijn. Maar door al dat beton vond ik het opeens wel een stuk kleiner lijken, misschien even aan wennen.

Dakpannen.

In de bouwupdate van juli schreef ik dat de dakplaten er alleen op zouden komen als de pannenleggers voor of in de bouwvak de dakpannen zouden leggen. Nou dat was dus mooi niet het geval. Voor de bouwvak lagen de oranje dakplaten keurig op de plek, maar pas eind augustus kwamen eindelijk de pannen er op.

Duurde de bouwvak bij jullie ook zo lang of hebben jullie zelf heerlijk vakantie gevierd?

Liefs,

Elsemiek

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Shares 0

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *